Sundet Handel består av bolagen Laitis Handels AB och Mustang AB som både bedriver handel mot företag och privatpersoner.

Laitis Handels AB med dotterbolag har 8 driftställen som säljer bil- och industriförnödenheter i främst Norra Sverige där man är marknadsledande och har butiker i 6 städer. Laitis har på 50 år utvecklats från ett källarföretag till en regional marknadsledare med ca 230 miljoner i omsättning.

Företaget startades av Erik Laiti för snart 50 år sedan. Då handlade det om att ladda bilbatterier
och sälja begagnade bildelar. Efterhand har affärsidén utvecklats och idag förser man industrin, verkstäder, mackar och även privatkonsumenter med ett stort urval av förnödenheter, verktyg och reservdelar.

Mustang AB säljer cyklar med det anrika varumärket Mustang. Cyklarna säljs idag till största del genom vår cykelbutik Mustang.se på nätet direkt till konsumenterna.

Verksamheten bedrivs i Svedala, en lagom lång skånsk cykeltur från den lokal i Trelleborg där Carl Liljeberg startade sin Velocipedfabrik 1923. Hans vision står sig fortfarande; att bygga cyklar till folket av hög kvalitet och till ett bra pris. Därtill har vi lagt hög service och ett smidigt köpförfarande.

 

För mer information och kontaktuppgifter var vänlig se respektive bolags hemsida:

Laitis Handels AB

Mustang AB